Registrering
www.alfaromeo.noKontakt ossLinker
FirmainformasjonVilkår for bruk
Alfa Romeo på Geneva Motor Show 2013!

01-03-2013 -- Alfa Romeo sin stand på Geneva Motor Show er utformet som en dynamisk svingete vei, den perfekte setting for å lansere den nye Alfa Romeo 4c. En kompakt superbil som representerer essensen I en sportsbil, krydret med autentiske verdier fra en av verdens mest kjente merkevarer når det gjelder design, ytelser og tekniske løsninger. Alfa Romeo er og blir en av de mest kjente og populære ambassadører for italienske produkter på verdensbasis.
Les mer...
Mazda og Fiat Group har signert avtale for ny Alfa Romeo Roadster

18-01-2013 -- Som et steg to i prosessen som ble startet 23. mai i fjor, har Mazda Motor Corporation (Mazda) og Fiat Group Automobiles S.p.A. (Fiat) annonsert signeringen av en endelig avtale som går på at Mazda skal produsere en åpen toseters sportsbil for Alfa Romeo på sin fabrikk i Hiroshima i Japan. Oppstart er satt til 2015.
Les mer...
ALFA ROMEO PÅ BILUTSTILLINGEN I PARIS

25-09-2012 -- Alfa Romeo er tilbake i Paris med en spektakulær utstilling som bringer merkets mer dynamisk og vitalt ånd frem. Messeområdet er utformet som en svingete, dynamisk vei, den ideelle scenario for å oppleve følelser som bare Alfa Romeo biler kan tilby, takket være sin fleksibilitet, kraft og sikkerhet. En rekke spesialversjoner av MiTo og Giulietta vises frem samt også her nye Alfa Romeo MiTo Twinair som nylig er lansert i Norge. Nye MiTo med twinair kombinerer det beste fra Alfa Romeo når det gjelder kjøreglede med lavt forbruk og CO2 utslipp med en meget hyggelig prislapp på kun 189.900,-.
Les mer...
Fiat Group og Mazda inngår samarbeid!

23-05-2012 -- Fiat Group Automobiles S.p.A og Mazda Motor Corporation har nå signert en intensjonsavtale for utviklingen og produksjonen av en ny roadster for Mazda og Alfa Romeo, basert på neste generasjon av Mazda MX-5 med bakhjulstrekk.
Les mer...
ALFA ROMEO PÅ GENEVE MOTOR SHOW

02-03-2012 -- Alfa Romeo returnerer til bilutstillingen i Genève med en spektakulær stand. Alfa Romeo viser frem en rekke versjoner av modellene MiTo og Giulietta. Utstillingsområdet er satt opp som en svingete, dynamisk vei, for å oppleve følelsen som bare Alfa Romeo kan tilby, takket være sin fleksibilitet, motorstyrke og sikkerhet. To eksempler av Giulietta Exclusive - 2,0 JTDM 170 HK og 1.4 TB MultiAir 170 HK - begge utstyrt med Alfa TCT vises frem på standen samt flaggskipet Giulietta 235 HK 1750 TBI kombinert med den eksklusive Quadrifoglio Verde utstyrsnivå. Sammen med de fire eksempler på Giulietta, kan publikum beundre tre versjoner av Alfa Romeo Mito: 170 HK 1,4 MultiAir Turbo Quadrifoglio Verde, den nye 85 HK TwinAir turbo og 135 HK 1,4 MultiAir med Alfa TCT Twin Clutch automatgir.
Les mer...
Alfa Romeo Giulietta - Nå med TCT automatgir

12-12-2011 -- Nå kommer Alfa Romeo Giulietta med automatgir. Med den prisbelønte 1,4t bensinmotoren på hele 170 HK i kombinasjon med automatgir får man klassens laveste CO2-utstlipp for en bensinmotor.
Les mer...
ALFA ROMEO PÅ BILUTSTILLINGEN I GENEVE

02-03-2011 -- På Geneve Motor Show vil Alfa Romeo 4C Concept få sin debut debut, en kompakt "supercar" som representer selve DNA'et til en sportsbil, i linje med Alfa Romeo merkeverdier: Ytelse, Italiensk design og det ypperste innen teknologi som gir den beste kjøregleden og opplevelsen. 4C er ikke kun en konseptbil men vil gå i produksjon allerede i 2012 og vil være en viktig i brikke i Alfa Romeo internasjonale vekstambisjoner. På standen på utstillingen vises MiTo og Giulietta i ulike varianter. Nytt nå i 2011 er at TCT dobbel clutch vil bli tilgjengelig på MiTo med Multiair 135 HK bensin og på Giulietta på både Multiair bensin 170 HK og Multijet diesel 170 HK.
Les mer...
IMPORTØREN RSA INNFØRER 5 ÅR GARANTI PÅ ALFA ROMEO.

17-01-2011 -- Bilimportøren RSA innfører nå 5 år/100 000 km garanti på alle Alfa Romeo solgt og importert av RSA etter 1. Januar 2011 gjennom autoriserte merkeforhandlere. RSA sine erfaringer med kvaliteten på Alfa Romeo er så gode at vi nå øker garantien til 5 år. ”Garantiutvidelsen viser at vi er trygge på våre produkter, samtidig som vi ønsker å vise hvor god kvalitet Alfa Romeo har, samtidig gir det våre kunder og dyktige forhandlere større forutsigbarhet” uttaler Adm. Direktør Frank Dunvold. Gjennom økt garanttid ønsker RSA å bidra til å holde en god annenhåndsverdi på bilene. Bruktimporterte biler av merket har kun 2 års fabrikkgaranti fra førstegangs registreringstidspunkt, og med innføring av utvidet garanti vil nye biler importert av RSA bli tydeligere differensiert fra bruktimporterte biler.
Les mer...
Alfa Romeo presenterer nye modeller på Geneve Motor Show

25-02-2010 -- Alfa Romeos nye Giulietta får premiere på Geneve Motorshow i uke 9. I tillegg vil det bli vist nye varianter av MiTo og et historisk tilbakeblikk på Alfa Romeos fantastiske modeller.
Les mer...
Alfa Romeo MiTo - nå i Norge

25-01-2010 -- Alfa Romeo`s nye importør i Norge, RSA introduserer i disse dager modellen MiTo i Norge
Les mer...
© 2009 - RSA